CUTTING - TERMOTRANSFER - SUBLIMARE - SERIGRAFIE - PRINT

MeniuContact

Tel.: 0731 539 433
TIMISOARA
Str. Matragunei Nr.14

office@brandmedia.ro
www.brandmedia.ro
mai multe detalii ...

Orar:

L-V : 09 - 16
S,D : inchis


Inscriptionari tricouri
ACASA > GRAVURA CHIMICA
    Inscriptionam doar oglinzi AUTO din sticla. Personalizarea lor le vor face imposibil de reutilizat, descurajand astfel furtul acestora. Sablarea oglinzilor de sticla este DEFINITIVA si IREVERSIBILA, facandu-se fara ca oglinzile sa fie demontate. Durata medie pentru inscriptionara a 2 oglinzi AUTO este de 25-30 min. Oglinzile de plastic sau cele care sunt laminate cu o folie de plastic nu se pot inscriptiona prin acest procedeu.

    Putem inscriptiona prin gravare chimica orice material din sticla cu logo-ul dorit de dumneavostra: pahare de sampanie pentru miri sau pahare folosite in restaurante, sticle de vin sau sampanie (pt diferite ocazii), oglinzi de baie, oglinzi auto (marcarea oglinzilor cu numarul de inmatriculare al masinii este o practica des intalnita in scopul prevenirii furtului acestora), sau orice material din sticla dorit de dumneavostra. Sablarea este definitiva, fiind imposibil de indepartat.


Galerie:


         

         

         

         Drepturi de autor © 2008-2015 . Toate Drepturile Rezervate.
Toate pozele prezentate pe acest site sunt lucrari proprii
Copierea sau afisarea lor in scop de prezentare nu este permisa fara o aprobare prealabila

Brandari AUTO INSCRIPTIONARI TRICOURI, bannere, Personalizari, PANOURI PUBLICITARE, inscriptionari auto inscriptionari echipament sportiv, brandari vitrine, indicatoare, AGENDE PERSONALIZATE, CALENDARE, litere volumetrice, casete luminoase, inscriptionari echipament de lucru, inscriptionari camioane Mouse-Pad PERSONALIZAT, CANI, MAGNETI Mape de prezentare carti de vizita, Steaguri, FANIOANE