CUTTING - TERMOTRANSFER - SUBLIMARE - SERIGRAFIE - PRINT

MeniuContact

Tel.: 0731 539 433
TIMISOARA
Str. Matragunei Nr.14

office@brandmedia.ro
www.brandmedia.ro
mai multe detalii ...

Orar:

L-V : 09 - 16
S,D : inchis


Inscriptionari tricouri
ACASA > CONDITII DE GARANTIE

         


Garantam clientilor nostrii faptul ca autocolantul, atunci cand este corect aplicat, se va pastra in conditii bune cel putin 1 an, fara decolorare excesiva sau degradare a culorii. Autocolantul folosit este ORAFOL Europe GmbH sau 3M. Perioada medie de viata a autocolantului este de aproximativ 3 ani, atunci cand este expus la conditii normale de utilizare. Pentru autocolantul care nu este montat de noi sau nu este montat in conditii normale de lucru, nu se acorda garantie.

Aparitia bulelor de aer in timpul montarii autocolantului este considerata normala, perioada medie in care acestea vor disparea este de 2 saptamani. Ne angajam sa reparam / refacem inscriptionarea daca acestea nu dispar, la sediul firmei noastre.


Garantia se pierde in una din conditiile de mai jos:


 • - Nu intra in cadrul remedierii gratuite eventuale zgarieturi, deteriorari ale materialului sau orice alta defectiune datorata unei intretineri si manipulari necorespunzatoare.

 • - Nu se acorda garantie pentru dezlipiri mecanice cauzate de vandalism.

 • - Nu se acorda garantie daca spalarea masinii a fost realizata cu solvent sau apa la o temperatura mai mare de 30 grd Celsius.

 • - Nu se acorda garantie daca suparfata de inscriptionare este gresit vopsita, proaspat vopsita, prezinta rugina sau este o suprafata poroasa.

 • - Nu se acorda garantie pentru inscriptionari realizate pe suprafetele nevopsite din plastic.

  In cazul textilelor inscriptionate prin Termotransfer, acestea vor fi spalate la maxim 30 grd Celsius, pe dos, nu se calca cu calcatorul.

 • Drepturi de autor © 2008-2015 . Toate Drepturile Rezervate.
  Toate pozele prezentate pe acest site sunt lucrari proprii
  Copierea sau afisarea lor in scop de prezentare nu este permisa fara o aprobare prealabila

  Brandari AUTO INSCRIPTIONARI TRICOURI, bannere, Personalizari, PANOURI PUBLICITARE, inscriptionari auto inscriptionari echipament sportiv, brandari vitrine, indicatoare, AGENDE PERSONALIZATE, CALENDARE, litere volumetrice, casete luminoase, inscriptionari echipament de lucru, inscriptionari camioane Mouse-Pad PERSONALIZAT, CANI, MAGNETI Mape de prezentare carti de vizita, site-uri WEB, Steaguri, FANIOANE